Even voorstellen: Justine
Bun? (hallo)
Numele meu este Justine Tebbens (mijn naam is). Ik ben 23 jaar en woon in Groningen. Ik volg de voltijd studie maatschappelijk werk en dienstverlening. Naast mijn studie werk ik in de gehandicaptenzorg als woonbegeleidster. Ik vind het ontzettend leuk om te reizen, dansen, sporten en leuke dingen te doen samen met vrienden.
Nog een paar dagen en dan gaan we naar Roemenië. Ik heb er ontzettend veel zin en ben erg benieuwd hoe ons project zal gaat lopen en wat we allemaal tegen komen in Roemenië.
Wij (als groep) zullen jullie op de hoogte houden door middel van deze website. Dus ben je erg benieuwd naar onze verhalen, foto's en andere bezigheden, kijk dan met regelemaat op deze website. WIj weten alleen nog niet hoe het zit met de internet verbinding en de tijd die we hebben om naar een internetcafe te gaan dus we kunnen niet beloven wanneer we iets op deze website zullen plaatsen. WIj gaan in ieder geval ons best doen.
Ik heb er ontzettend veel zin in en dat blijkt, want mijn koffer is al zo goed als gepakt!
Groetjes Justine